Supa cu dovlecei umpluti

de aziz in Pui, 22 Mai 2011 | 1577 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1kg dovlecei mici(2-3 dovlecei ii vom taia marunt restul se curata de miez si se umplu)
  • jumatate piept de pui(+cateva bucatele de oase de pui sau o pulpa)
  • o ceapa
  • 200 gr orez fiert
  • patrunjel verde
  • un catel de usturoi
  • 3-4 linguri pasta de tomate(una in umplutura pt dovlecei)
  • o mana fasole pastai verzi
  • o rosie
  • sare
  • piper
  • supa instant dupa gust
  • o lingura turmeric
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa cu dovlecei umpluti:

Se curata dovleceii(daca doriti ii puteti lasa cu tot cu coaja ,fiind mici sant foarte fragezi)se scoate miezul avand grija sa nu iesim pe partea cealalta.

Taiem carnita marunt sau o tocam si amestecam cu orezul fiert pasta de tomate,putin patrunjel tocat,sare si piper dupa gust .Umplem dovleceii cu aceasta compozitie.

Ceapa se taie marunt si se pune la calit in putin ulei, se adauga apoi cei doi dovlecei taiati marunt pastaile si rosia taiata felii +usturoiul.

Se calesc impreuna apoi adaugam dovleceii umpluti si oasele de pui sau pulpa ,completam oala cu apa calda ,saram piperam ,adaugam supa instant si turmericul apoi se lasa la fiert la foc mic .

Spre sfarsit se adauga pasta de tomate .Daca va ramane umplutura de la dovlecei o puteti pune sa fiarba in supa .La sfrasit se adauga patrunjel verde tocat.

 

RETETA IN IMAGINI

Supa cu dovlecei umpluti-0
Supa cu dovlecei umpluti-1
Supa cu dovlecei umpluti-2
Supa cu dovlecei umpluti-3
Supa cu dovlecei umpluti-4
Supa cu dovlecei umpluti-5

COMENTARII (25)

aziz 1

02.06.2011, 16:38

kamy niciodata nu-i prea tarziiu

aziz 1

02.06.2011, 16:39

mamaita

Panacris 1

25.06.2014, 08:25

Interesant!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04