Supa cu galusti

de cicilica in Supe/Ciorbe, 9 Ian 2010 | 1778 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 7oo gr carne pasare
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 1 telina mica
  • 1 pastirnac
  • 1 ardei gras
  • sare
  • piper
  • delikat
  • leustean
  • patrunjel dupa preferinta
Portii: 8
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa cu galusti:

Se ia carnea se spala ,se pune in putina apa la oparit. Se  ia o oala in care se pun legumele intregi,apoi carnea de pui, sare ,  se completeaza cu apa(cam 4 litri) si se pune la fiert.Cind carnea s-a fiert se scoate pe o farfurie ,impreuna cu legumele si se pregatesc galustele.

Galuste:

se bat spuma cele 2 oua,se adauga putina sare ,se adauga grisul in ploaie pina ce compozitia se face ca o smintina groasa .

CInd se pun galustele supa trebuie sa clocoteasca.Se ia cu virful lingurei din compozitie si se pun galustele in oala,apoi se stropes cu o ceasca de apa rece.Se pune capacul pe oala si se fier cam 10 minute , (la foc moderat)dupa care se intorc usor cu linura se stropesc cu inca o ceasca de apa rece se acopera si se lasa sa fiarba inca 10 minute.La sfirsit se adauga verdeata,delikat,piper.Din carne si legume se poate face un pilaf.

 

COMENTARII (3)

Bucataras 1

16.01.2010, 21:31

Bine ai venit printre bucatarasi, sa-mi zici daca ai probleme cu incarcarea pozelor

ela 1

16.01.2010, 21:41

pe mine nu ma ajuti cu pozele alea de la dobos?se pare ca sunt pedepsita?

cicilica 1

25.02.2010, 23:45

asa este Bucataras din acest motiv nici nu postez mai multe retete.

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

pe 05.12 la 20:21