Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.
citeste mai mult
Imi plac dupa cum stiti sa prepar mancaruri rapide si daca se poate fara multa manopera .Exceptand Kaizerul ai putea incadra reteta nu doar la rapide ci si la dietetice .
Kaizerul nu l-am putut neglija ca era de la Feri -baci din Huedin care are afumaturi de casa afumate doar cu lemn de fag .
Puneti la fiert o oala cu 3 l apa.
Aruncati in ea morcovi spalati si ,, rondelati '':D, + kaizerul feliute si prazul taiat marunt .
Dupa 10 minute puneti brocoli si conopida si mai fierbeti inca vreao 10.
Omogenizati iaurtul cu zeama calduta si il turnati in supa .
Serviti asezonat cu patrunjel verde , piper si sare de e nevoie .
1
Daca folositi afumaturi nu puneti sare decat la sfarsitul prepararii , daca e nevoie .
Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.
citeste mai mult