Supa de cartofi cu costite afumate

de daniastefania in Supe, 18 Oct 2015 | 622 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 gr costite afumate
  • 600 gr cartofi
  • 1 ceapa
  • 2 morcovi
  • 2 oua
  • 5 linguri faina
  • Sare
  • Ulei
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de cartofi cu costite afumate:

Curatam ceapa si o tocam marunt. Curatam morcovii si ii dam pe razatoarea mica. Spalam bine costitele.  Curatam cartofii si ii taiem cubulete mici. Intr-un vas punem putin ulei. Adaugam ceapa si norcovii razuiti si le calim cateva minute. Adaugam costitele afumate si 1,3 l apa. Lasam sa fiarba 25 minute. Apoi adaugam cartofii. Intr-un bol batem ouale cu o furculita. Adaugam faina si putina sare. Cand sunt fierti cartofii, cu furculita facem galuste in supa( din oua si faina). Lasam sa mai fiarba 7 minute, apoi stingem focul. O supica delicioasa. O servim calda cu paine. Pofta bunaa!

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Supa de cartofi cu costite afumate 407278
retete culinare - Supa de cartofi cu costite afumate 407292
retete culinare - Supa de cartofi cu costite afumate 407295
retete culinare - Supa de cartofi cu costite afumate 407297

COMENTARII (13)

Bunica 1

18.10.2015, 17:33

Bună trebuie să fie!

Zamfira 1

18.10.2015, 21:31

Rux 1

18.10.2015, 22:30

Cred ca e tare buna!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

pe 05.12 la 20:21