Supa de dovleac

de dantes in Supe, 26 Oct 2018 | 2849 vizualizari

 

Retete inspirate de toamna
M-a inspirat mirela0911 https://www.bucataras.ro/retete/supa-crema-de-dovleac-84891.html; am inlocuit pastarnacul cu doi cartofi si smantana cu unt si am schimbat putin modul de pregatire.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg miez de dovleac placintar
  • 2 morcovi
  • 2 cartofi
  • 1/2 telina radacina
  • 1 ceapa
  • 50 g unt
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de dovleac:

Se curata dovleacul de seminte, se taie in bucati si se pune la fiert.

Se curata morcovii, cartofii, ceapa si telina, se taie in bucati si se pun la fiert; cand sunt gata, se blenduiesc si se sareaza dupa gust. Cand este fiert dovleacul, se paseaza si se amesteca cu legumele blenduite si unt. Se mai adauga apa din apa in care au fiert legumele pana obtinem consistenta dorita.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de dovleac" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Supă-cremă de dovleac