Supa de dovleac cu paste si vin alb

de Satisfyyourcravings in Bucatarasi celebri, 23 Mar 2018 | 1806 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 lingura ulei
  • 1/2 ceapa mica, tocata foarte fin
  • 250 grame dovleac, curatat de coaja si taiat cuburi mici
  • 60 ml vin alb/ Vermouth
  • 600 ml supa (se poate obtine din cub concentrat)
  • 1 foie de dafin
  • 60 grame paste mici
  • Parmezan ras
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de dovleac cu paste si vin alb:

Se caleste ceapa in ulei intr-o cratita cu fund dublu, la foc mediu. Se adauga apoi dovleacul si se gateste 2 minute. Se adauga vinul, se aduce la punctul de fierbere, apoi se adauga supa si foaia de dafin. Se lasa sa fiarba la foc mic 10 minute. Se paseaza, cu ajutorul unui blender vertical 1 cana de supa, apoi se adauga inapoi in oala. Se da focul la mare si se adauga pastele. Se gatesc 10-12 minute. 

Se serveste presarata cu Parmezan ras.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de dovleac cu paste si vin alb" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Supa de creveti