Supa de galuste de post

de Krystyan Trendy in Supe, 29 Noi 2013 | 13332 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 morcovi
  • 2 cepe
  • 1 ardei gras
  • 2 linguri de gris
  • 2 linguri faina
  • 1 lingurita de delikat de legume
  • verdeata
  • 50 ml ulei
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de galuste de post:

Se curata legumele ,apoi se spala cu apa rece .Ceapa se toaca si se pune la calit putin in ulei . Cand ceapa se rumeneste usor ,adaugam apa,sare, morcovii intregi si bucatele de ardei gras.Punem si delikatul,apoi incepem sa pregatim galustele .

Amestecam grisul cu faina si sare si punem cate putina apa calduta pana cand compozitia de galuste devine ca o smantana groasa .

Cand toate legumele au fiert,reducem flacara la aragaz si punem cate o lingura de compozitie galuste . Lasam 5 minute sa fiarba ,apoi inchidem flacara si mai lasam 5-10 minute oala cu un capac deasupra .

La sfarsit adaugam verdeata ,spalata in prealabil si tocata marunt.

 

TIPS-URI

1

Am scos morcovii separat .Daca doriti, puteti sa ii adaugati in farfuria cu supa .

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Supa de galuste de post 281436
retete culinare - Supa de galuste de post 281437
retete culinare - Supa de galuste de post 281438
retete culinare - Supa de galuste de post 281439
retete culinare - Supa de galuste de post 281440

COMENTARII (12)

nadea68 1

29.11.2013, 22:00

merisor 1

29.11.2013, 22:08

Buna supa de post!

laura_n 1

01.12.2013, 10:56

imi place multa supa cu galuste, fie ea de pui sau de post

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Cizmele lui Mos Nicolae
  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Madlene

de Criss 6

Madlene

ieri la 18:07

Sarmalute din quinoa, la CrockPot

Sarmalute din...

ieri la 15:18