Supa de peste

de ianculubita in Supe, 2 Mar 2014 | 4287 vizualizari

 

Aceasta supa am facut-o altfel decat as fi facut-o de obicei dar pentru ca am un"pacient"langa mine,trebuie sa ma ocup si de regimul lui si sa stiti ca nu a fost rea de loc,chiar foarte buna!

 

INGREDIENTE

  • 1 cap de novac
  • 1/2 cap de somn
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 dovlecel
  • 1 telina mica
  • 1 lingura unt
  • 3 rosii
  • sare
  • piper
  • verdeata
  • 2 cartofi
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de peste:

La inceput punem intr-o oala sa fiarba 20 min capurile spalate dupa care le scoatem fara sa aruncam apa iar dupa ce s-au mai racorit dezosam carnea si lasam deoparte

In oala pentru supa punem untul iar cand se incinge adaugam legumele taiate cubulete mici sau rase, impreuna cu putina apa si lasam sa se inabuseasca incet; adaugam apoi apa de la fiertul capurilor, in functie de marimea vasului; cand incepe sa fiarba adaugam carnea de peste, condimentam iar dupa cateva clocote oprim focul si servim cu verdeata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de peste" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Supa greceasca de peste (Psarosoupa)