Supa de pui

de Camelya in Supe, 5 Oct 2015 | 1141 vizualizari

 

Oricand este binevenita o supita de pui, mai ales acum in perioada mai rece.

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe pui
  • 1 ceapa
  • 2 morcovi
  • 3 cartofi
  • pastarnac
  • sare,piper
  • verdeata
  • fidea
  • 1 cub pui knorr
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de pui:

Curatam zarzavaturile si impartim carnea in 4 bucati, o spalam si o punem la fiert la foc domol cu o lingura de sare.

Dupa ce fierbe, adunam spuma. Dupa ce sunt fierte bine toate ingredientele, strecuram supa.

Punem supa pe foc si adaugam 1 cub knorr si fideaua dupa ce da in clocot.

Adaugam verdeata si acoperim oala pentru 5 minute.

Puteti sa serviti supa in farfurie cu morcovii taiati rondele si cartofii cubulete. Eu am folosit si 3 cartofi deoarece ne plac foarte mult.

Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

De preferat ar fi sa folositi taietei facuti in casa.Sunt mult mai deliciosi.

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Supa de pui 404692
retete culinare - Supa de pui 404693
retete culinare - Supa de pui 404694
retete culinare - Supa de pui 404695
retete culinare - Supa de pui 404696
retete culinare - Supa de pui 404697
retete culinare - Supa de pui 404698

COMENTARII (21)

Corinuta 1

06.10.2015, 20:39

Ce fain arata!

Rocsi 1

06.10.2015, 20:40

Buna supita calda, mai ales pe vremea asta!

Camelya 1

06.10.2015, 20:55

Multumesc

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

pe 05.12 la 20:21