Supa de pui cu orez

de Pasiune pentru bucatarie in Supe, 30 Oct 2010 | 1776 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 5 linguri orez
  • delikat
  • 1 morcov
  • 1 ardei
  • 1 ceapa mare si 1mica
  • patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de pui cu orez:

Pieptul de pui se taie bucati si se fierbe in 2 l apa cu delicat,luand spuma care se formeaza.Morcovul se curata si se taie dupa preferinta.Ardeiul se toaca cubulete.Ceapa mare se toaca marunt,iar cea mica se lasa intreaga.Cand pieptul de pui a fiert putin se adauga legumele si se lasa la fiert.Inainte cu 10-15min de a stinge focul se adauga orezul.Se potriveste de sare si se adauga patrunjelul tocat.

 

TIPS-URI

1

ceapa intreaga ajuta ca supa sa ramana clara

RETETA IN IMAGINI

Supa de pui cu orez-0
Supa de pui cu orez-1
Supa de pui cu orez-2
Supa de pui cu orez-3
Supa de pui cu orez-4
Supa de pui cu orez-5

COMENTARII (6)

giuliana 1

30.10.2010, 22:21

arata bine si cred ca e si foarte buna 5 fur

lacrimioara 1

31.10.2010, 15:22

arata super

nadina73 1

31.10.2010, 21:09

cu orez nu am facut dar ma tenteaza sincer 5f

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04