Supa de pui cu suc de rosii si taietei de casa

de Dya Daniela Andrei in Supe, 1 Sep 2015 | 8001 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • carne de pui
  • doi cartofi
  • 4 cepe mici
  • un morcov
  • un patarnac
  • un dovlecel
  • o bucata de telina
  • un ardei rosu capia
  • un ardei gras verde
  • patrunjel proaspat
  • 500 ml suc de rosii (de casa)
  • sare dupa gust
  • taietei de casa pentru care avem nevoie de 2 oua si faina cat cuprinde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de pui cu suc de rosii si taietei de casa:

Carnea, spalata in prealabil, o punem la fiert.

Adunam spuma formata.

Curatam legumele, le spalam si le tocam in cuburi mici.

Le adaugam peste carne si continuam fierberea pana ce sunt suficient patrunse.

Saram dupa gust si coloram cu suc de rosii.

Continuam fierberea pana incepe sa clocoteasca.

Adaugam taieteii si lasam sa reia fierberea (inca 10 minute aproximativ).

Presaram patrunnjelul proaspat tocat.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

La cantitatile date, am folosit o oala de 5 litri.

2

Pentru taietei: amestecam cele doua oua cu faina, framantam un aluat elastic pe care il vom intinde intr-o foaie subtire. o acoperim cu putina faina pentru a grabi uscarea aluatului, dupa care o rulam si o taiem in fasii subtiri.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de pui cu suc de rosii si taietei de casa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (23)

-Licurici- 1

20.11.2015, 08:46

Super buna!

aia 1

26.11.2016, 23:35

Din toate cometariile de deasupra a incercat cineva sa urmareasca retea?
- Cita carne de pui?
- 4 cepe la 4 litrii de apa?
- Taitei din doua oua si faina 'cit cuprinde'? Pai la 2 oua intra in jur de 200g faina in functie de cit de mari sint ouale. Ies taitei pentru un platon de soldati nu pentru patru portii de supa! Taiteii de casa trebuie lasati sa se usuce cel putin 20 min altfel se disolva innainte de a se fierbe. Timpul de fierbere e de ca 3 minute pina se ridica la suprafata, apoi se stinge focul altfel se fac praf, si se lasa la odihnit supa 5-10 minute.

Dya Daniela Andrei 1

27.11.2016, 10:54

Multumesc pentru trecere AIA! Ca fapt divers, tin sa mentionez ca atunci cand vei avea postata cel putin o reteta decenta, text si imagini, voi considera comentariul tau avizat! O zi buna!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Supa de rosii cu perisoare