Supa de pui cu varza si dovlecei

de Bya Ralu in Supe, 21 Sep 2014 | 1520 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Aripi de pui
  • 1 varza potrivita
  • 1 dovlecel
  • 2 morcovi
  • 1 ceapa mica rosie
  • 3 linguri bulion
  • vegeta/piper
  • patrunjel proaspat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de pui cu varza si dovlecei:

Varza se toaca cat mai fin,se poate da pe razatoarea mare,depinde cat de mare doriti sa fie.

Se pune intr-o oala mare,se freaca cu putin sare si se lasa cateva minute pana isi lasa zeama.

Aripiile de pui se taie in doua si se pun intr-o oala cu apa la fiert.

Morcovul se taie dupa preferita fiecaruia,iar ceapa marunt,se pun ambele la calit in ulei de masline.

Varza se scurge de zeama si se adauga in oala de supa la fel si legumele calite.

Se pun condimentele si se lasa la foc potrivit sa fiarba

Dovlecelul se curata de seminte si se taie feliute subtiri,se adauga dupa ce carnea si legumele sunt aproape fierte.

Se pune si bulionul,iar cand este gata punem patrunjelul tocat marunt.

 

RETETA IN IMAGINI

Supa de pui cu varza si dovlecei-0
Supa de pui cu varza si dovlecei-1
Supa de pui cu varza si dovlecei-2
Supa de pui cu varza si dovlecei-3
Supa de pui cu varza si dovlecei-4

COMENTARII (32)

roxana_simona 1

07.10.2014, 06:16

buna

babi5 1

12.10.2014, 17:01

Xandrinne 1

17.04.2015, 09:46

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04