Supa de rosii cu galuste

de Lau in Supe, 23 Iun 2013 | 2538 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de rosii
  • 2 cepe
  • 2 dovlecei
  • 4 cartofi
  • 1 morcov
  • sare,piper
  • foi de dafin
  • Galuste
  • 2 oua
  • 8 linguri de gris
  • 1 lingurita ulei
  • sare
  • 1 linura apa
  • 100 g cascaval
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de rosii cu galuste:

Curatam cartofi,dovlecei,morcovul si le taiem bucati,

Punem intr-o oala cu apa(cca 3-4 kg)sare(eu am adaugat spatele si coastele de la un pui),punem la fiert mic.

Intre timp spalam rosiile si le pasam cu blenderul,

Cand au fiert legumele se scoate carnea,se paseaza si ele cu blenderu si adaugam foi de dafin,rosiile,ceapa calita in putin ulei,amestecam si punem din nou pe foc,

Galustele-batem bine ouale cu sare,adaugam uleiul si grisul lingura cu lingura amestecand bine dupa fiecare,la final adaugam si apa,trebuie sa fie de consistenta unei smantani groase,potrivim de sare si piper dupa gust,

In supa de rosii adaugam cca jumatate de cana de apa,adaugam cu o lingurita galustele de gris,

Lasam sa fiarba cca 15 min,dupa care oprim focul si adaugam cascavalul dat prin razatoare,amestecam si acoperim oala cu capac si lasam cca 15 min inaite sa servim

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Supa de rosii cu galuste 238917
retete culinare - Supa de rosii cu galuste 238918
retete culinare - Supa de rosii cu galuste 238919
retete culinare - Supa de rosii cu galuste 238920
retete culinare - Supa de rosii cu galuste 238921
retete culinare - Supa de rosii cu galuste 238922
retete culinare - Supa de rosii cu galuste 238923

COMENTARII (17)

Geanina87 1

26.06.2013, 22:10

Lau 1

26.06.2013, 22:35

Lau 1

26.06.2013, 22:36

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D