Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
O supa rapida si buna care este specifica zonei de vest a Romaniei.
Se spala si se alege salata, dupa care se rupe marunta. Se opareste salata. Se strecoara si se lasa apa rece peste salata sa nu isi piarda din culoarea ei verde.
In alta oala se rad cateii de usturoi, se adauga peste ulei, oala se pune pe foc pentru cateva secunde, se adauga faina sa si se face un rantas ce se prajeste putin apoi se stinge cu iaurtul dres cu apa. Se adauga si salata oparita si se completeaza cu apa. Supa rezultata se da intr-un clocot.
Salata fiind deja oparita doar un singur clocot ii trebuie pentru a fi gata.
Intre timp se sparge oul se bate cu furculite si se pune in supa care deja clocoteste, se asezoneaza de sare si piper dupa gust stingand focul .
1
in loc de iaurt grecesc se poate folosi lapte batut sau chiar kefir
2
cui ii place cu afumatura se pot praji cateva cubulete de slanina si pune la final in supa
3
se poate servi calda sau rece, iar in momentul servirii se mai poate adauga smantana sau iaurt
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult