Supa rapida de rosii cu mazare si taitei

de Corinuta in Supe, 20 Aug 2010 | 7495 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 700 ml piure de rosii
  • 200 g mazare congelata
  • 200 g taitei
  • 1 morcov
  • 3-4 catei de usturoi
  • 2-3 fire de busuioc
  • 2 linguri de ulei
  • sare, piper macinat
  • un praf de zahar
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa rapida de rosii cu mazare si taitei:

Se curata morcovul si usturoiul. Morcovul se da pe razatoarea mare, iar usturoiul se toaca cubulete. Se calesc ambele in ulei incins aprox. 3-4 minute, apoi se adauga piureul de rosii si 2 litri de apa si se lasa sa fiarba cca. 5 minute.

Se fierb taiteii al dente intr-o cantitate suficienta de apa cu sare, apoi se strecoara sub un jet de apa rece.

Se adauga mazarea la supa si se lasa sa mai fiarba 5 minute. Se spala busuiocul, se zvanta si se toaca marunt frunzele.

Se condimenteaza supa cu sare si piper macinat si un praf de zahar, se adauga taiteii si se ia de pe foc. Se presara deasupra busuiocul tocat si se serveste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa rapida de rosii cu mazare si taitei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Supa de rosii cu perisoare