Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult
In zilele cu dezlegare la peste, cred ca merge de minune aceasta supa, inlocuind iaurtul cu smantana vegetala.
Tocam ceapa fin si o punem la calit, in uleiul incins. Curatam cartofii, ii spalam si ii taiem cubulete. Cand ceapa a devenit translucida, adaugam cartofii, apoi stingem cu apa sau supa de legume, cat sa acopere cartofii si sa depaseasca cu 2-3 degete. Adaugam sare, piper negru macinat si fierbem aproximativ 15 minute, pana cartofii s-au inmuiat. Somonul il taiem cubulete si il adaugam in acest moment. Il lasam sa fiarba aproximativ 5 minute. Adaugam cate putina zeama fierbinte peste iaurt, apoi turnam iaurtul in supa. Infierbantam supa, fara a o mai fierbe si adaugam si mararul tocat fin. Servim supa fierbinte cu iaurt.
Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult