Supa-crema rosie

de Tabita _ in Supe, 21 Feb 2013 | 3362 vizualizari

 

Este rosie, dar e fara rosii. Este usor de facut si foarte sanatoasa.

 

INGREDIENTE

  • 1 sfecla rosie
  • 1 telina
  • 3 morcovi
  • 1 ceapa
  • 1 cartof
  • 100 ml lapte
  • 1-1,5 l supa (apa + concentrat)
  • sare
  • piper
  • patrunjel
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa-crema rosie:

Se taie legumele cuburi si se calesc.

Se adauga supa peste legume si se lasa la fiert 15 minute din momentul fierberii.

Se paseaza cu blenderul legumele fierte. Se adauga laptele.

Se condimenteaza dupa gust cu sare si piper.

Se repune la fiert pentru inca cateva minute.

Se adauga patrunjel, smantana si crutoane.

TIPS-URI

1

Ca sa nu se stropeasca prin toata bucataria atunci cand pasam legumele, am scurs supa si am adaugat-o dupa, peste crema de legume si am amestecat bine.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa-crema rosie" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Supă de casă cu găluşte pufoase