Supica de mazare

de Sidy in Supe, 15 Mar 2011 | 3453 vizualizari

 

O supa foarte , foarte usoara ...
Cel mai bine iese din mazare proaspata , la care ii gustati bobul si va ramane un iz dulce in gura...
Se gaseste mai greu( cel putin pe la noi) dar merita sa cautati.

 

INGREDIENTE

  • 3-4 morcovi noi
  • 2 patrunjei noi
  • o ceapa verde
  • 500 g mazare boabe curatata
  •  galuste din ou si faina
  •  patrunjel verde tocat
  • piper macinat
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supica de mazare:

Morcovii curatati si taiati rondele se calesc impreuna cu ceapa verde in putin ulei pina capata putina culoare.
Se adauga patrunjelul rondele si boabele de mazare, apoi apa necesara  si piper macinat , dupa gust.

Pentru galuste avem nevoie de 2 oua, 4 linguri faina, 1 lingura ulei, apa , sare.

Se bat bine ouale, se adauga faina si uleiul si se amesteca bine ca sa iasa un aluat moale . Daca e prea tare se adauga apa , apoi se amesteca bine.
 In momentul cind fierbe supa se rup galustele cu lingurita

Se lasa galustele sa fiarba 8-10 minute , apoi se presara deasupra patrunjel verde tocat si se poate servi.

Pofta mare !

Daca ti-a placut reteta noastra "Supica de mazare" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Supa de rosii cu orez