Tacos

de Cantboilanegg in Aperitive / Garnituri, 16 Mar 2011 | 8558 vizualizari

 

Niciodata nu mi-am imaginat ca tacos se pot face atat de simplu. Bine... nu foile pentru tacos, care sunt cumparate, ci umplutura in sine! De fapt si umplutura se poate face in functie de gusturile fiecaruia! Poate fi facuta strict din legume sau putem adauga carne de porc, pui, tocata sau nu! Putem alege tot ce vrem sa contina delicioasele tacos.

 

INGREDIENTE

  • - 500 g carne tocata (am folosit de curcan, insa puteti folosi de orice alt fel)
  • - 2 rosii
  • - 100 g cascaval ras
  • - un buchetel de salata (optional)
  • - condimente
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tacos:

Carnea se pune la prajit in tigaia incinsa cu doua-trei linguri de ulei de masline. Se lasa pe foc pana cand este prajita, apoi adaugam condimentele, amestecand bine inca doua minute. Adaugam 100 ml de apa si lasam totul in tigaie inca 10 minute, la foc mic, amestecand din cand in cand.

In timp ce carnea inca este pe foc, pregatim foile tacos. Conform instructiunilor de pe ambalaj, incingem cuptorul la 180*C. Pe o tava tapetata cu hartie de copt asezam foile pentru tacos cu partea deschisa in jos si introducem tava la cuptorul incins pentru exact 3 minute.

In timp ce carnea inca este pe foc, pregatim foile tacos. Conform instructiunilor de pe ambalaj, incingem cuptorul la 180*C. Pe o tava tapetata cu hartie de copt asezam foile pentru tacos cu partea deschisa in jos si introducem tava la cuptorul incins pentru exact 3 minute.

Dupa 3 minute de stat la cuptor, umplem foile tacos cu amestecul de carne tocata, adaugam cateva frunze de salata, cateva felii de rosii si cascaval ras. Bineinteles, nu uitam de sosul salsa, care nu trebuie sa lipseasca!

 

RETETA IN IMAGINI

Tacos-0
Tacos-1
Tacos-2

COMENTARII (12)

Lau

Lau 1

17.03.2011, 13:20

bun bun

LUK

LUK 1

17.03.2011, 18:05

super

elena1988

elena1988 1

18.03.2011, 21:05

bunnnn

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Clatite cu branza telemea si malai
  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

  • 09

    V

  • 10

    S

  • 11

    D

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!