Tagliatelle cu Brie

de mihaelar63 in Paste, 21 Noi 2014 | 1133 vizualizari

 

De cum am vazut triunghiul de Brie natur m-am gandit ca va face pereche buna cu tagliatellele jumatate verzi cu spanac si jumatate cu oua . In rest m-am multumit cu ce mi-a oferit... frigiderul :d si am obtinut paste gustoase si nu foarte incarcate .De fapt nici nu am dorit sos deloc .

 

INGREDIENTE

  • 500 gr tagliatelle
  • 300 gr carnaciori subtiri semiafumati
  • 125 Brie natur de la MilKana
  • 100 gr masline naturale
  • 100 gr rosii deshidratate in ulei de masline si seminte
  • 50 ml ulei masline
  • 1 ardei iute rosu
  • frunzulite de busuioc verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tagliatelle cu Brie:

Pastele se fierb in multa apa cu sare . Se scurg .

Pastrati putin lichid ramas de la fierbere [ 100 ml ]

Taiati carnaciori rondele si ii prajiti pana devin crocanti .

Turnati pastele in tigaie cu lichidul ramas si branza Brie rupta bucatele .

Amestecati pana cand branza se topeste si se omogenizeaza formand o pelicula pe tagliatelle.

Taiati rosiile fasii .

Serviti tagliatellele  calde ,decorate cu fasii de rosii , masline , ardei iute si frunzulite de busuioc verde.

 

RETETA IN IMAGINI

Tagliatelle cu Brie-0
Tagliatelle cu Brie-1
Tagliatelle cu Brie-2
Tagliatelle cu Brie-3
Tagliatelle cu Brie-4
Tagliatelle cu Brie-5
Tagliatelle cu Brie-6
Tagliatelle cu Brie-7
Tagliatelle cu Brie-8
Tagliatelle cu Brie-9
Tagliatelle cu Brie-10

COMENTARII (17)

Valclaudia

Valclaudia 1

22.11.2014, 06:43

super!

MOKUSKA

MOKUSKA 1

22.11.2014, 18:58

mirela0911

mirela0911 1

22.11.2014, 20:59

Ce bine arata!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!