Tagliatelle cu pui la cuptor(Pasta al forno)

de diaconta in Paste, 16 Sep 2012 | 9724 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Paste tagliatelle -200 gr
  • Un piept de pui
  • 2 morcovi
  • 200 ml suc de rosii
  • 200 ml smântâna 20% grasime
  • 50 ml lapte
  • Ulei
  • Sare,piper
  • Parmezan
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tagliatelle cu pui la cuptor(Pasta al forno):

Am fiert pastele,apoi le-am scurs ,

Am taiat pieptul de pui fasii,le-am condimentat si le-am prajit pe gratar.

Morcovii i-am taiat si i-am calit cu putin ulei,apoi am pus putina apa cat sa se inmoaie.

Smântâna am amestecat-o cu laptele.

Peste morcovi am pus sucul de rosii si apoi smântâna.Am lasat sa fiarba putin sa prinda consistenta.

Intr-un vas de ceramica,am pus un strat de sos,am asezat apoi tagliatellele,pieptul de pui taiat bucati,deasupra iar sos si am razuit parmezan.

Am pus vasul la cuptor pana cand s-a topit parmezanul si s-a rumenit putin.

Se servesc calde.

Poftă bună !!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliatelle cu pui la cuptor(Pasta al forno)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (29)

diaconta 1

17.09.2012, 23:13

Sim0,de acord Barbatului ii pregatesc o portie mai mare,ca's tare bune

mamaieelena 1

18.09.2012, 15:32

bune rau

diaconta 1

18.09.2012, 16:38

Mamaie,chiar foarte bune

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Fusilli cu piept de pui