Taitei cu dovlecei

de vero_closca in Paste, 17 Mai 2010 | 5114 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet taitei
  • 3 dovlecei tineri
  • 1 cutie rosii in bulion
  • 3 carnaciori afumati
  • 2 fire de usturoi verde
  • sare
  • piper
  • cimbru sau oregano
  • 3 linguri ulei de masline

 

Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Taitei cu dovlecei:

se fierb taiteii dupa instructiunile de pe pachet apoi se clatesc cu apa rece.intr-o tigaie se caleste usturoiul taiat marunt,se adauga apoi carnaciorii taiati marunt si dovleceii taiati felii subtiri.cand se inmoaie dovleceii se adauga rosiile maruntite,sare,piper si cimbru.se lasa pe foc inca 5 minute,apoi se adauga pastele,se amesteca si se servesc.

pofta mare!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Taitei cu dovlecei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Taitei cu varza si piper