Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Se apropie sarbatoarea americana Halloween si nu ca imi place dar am decis sa incerc traditionala lor tarta cu dovleac :) . Mie mi'a placut foarte mult si cu siguranta am sa o mai prepar .
Pentru aluat :
Pentru umplutura :
Pepararea aluatului : Se amesteca toate ingredientele pana se formeaza aluatul pentru tarta.
Prepararea umpluturii : Dovleacul se curata de seminte si se taie in bucatele .Se pune intr-o tava cu coaja in jos si se da la cuptor pentru 30 - 40 de min pana este copt.Cand este gata,se curata de coaja si se paseaza cu un blender . Se pune astfel piureul obtinut intr-un castron ,peste se adauga ouale batute,zaharul,scortisoara,ghimbirul,laptele si un praf de sare.Se amesteca bine.
Se intinde coca si se pune intr-o tava de tarta (eu nu am avut asa ca am folosit tava normala de blat de tort :) si a iesit foarte bine ! ) si peste se toarna umplutura obtinuta.Se da la cuptorul preincalzit la foc potrivit pentru 40 min - 1 h depinde de cuptor.
Pofta buna !
1
Aluatul cel mai bine il intindeti intre doua bucati de hartie de copt pentru a nu se rupe
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult