Tarta & briose cu tomate si mozzarella

de _Alina_ in Aperitive / Garnituri, 23 Iun 2012 | 4411 vizualizari

 

Dragilor, azi va las o tarta delicioasa cu branzica! La cererea fiicei mele am facut si cateva briosele :)

 

INGREDIENTE

  • 2 1/2 cani faina de grau
  • 1/ 1/2 cana iaurt
  • 1/4 cana smantana
  • 1 ou
  • 2 lg pasta de tomate
  • 1/2 lgt praf de copt
  • 1/4 lgt bicarbonat de sodiu
  • 50 g branza
  • 180 g mozzarella
  • ierburi aromate
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta & briose cu tomate si mozzarella:

1. Amestecati iaurtul cu praful de copt, bicarbonatul de sodiu si faina.
2. Puneti in compozitie smantana si oul si omogenizati.
3. Adaugati pasta de tomate si amestecati bine.

4. La fianal adaugati cele 50 g de branza, sarea, ierburile aromate si amestecati.

5. Puneti compozitia in forme de tarta si/sau briose (cea de tarta cu diametrul de 20 cm).
6. Taiati 1/2  din mozzarella in dreptunghiuri si infingeti-le in aluat.

7. Dati tava la cuptor 50-60 min la 200 °C.
8. Imediat ce ati scos din cuptor puneti deasupra cealalta 1/2 de mozzarella.

   Pofta Buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta & briose cu tomate si mozzarella" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

aziz 1

24.06.2012, 08:53

ce pofticios arata!!!!!!!!!

_Alina_ 1

24.06.2012, 09:37

Fetelor va cu drag! Multumesc pentru aprecieri!

mamaieelena 1

24.06.2012, 13:55

buna

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
OM DE ZAPADA