Tarta cu branza si zmeura

de Lau in Dulciuri, 16 Iul 2013 | 1933 vizualizari

 

INGREDIENTE

Blat

  • 150 g branza de vaci
  • 100 g unt
  • 2 galbenusuri
  • 1 praf de sare
  • 3-4 linguri de zahar
  • 300 g faina
  • apa rece

Crema

  • 3 oua
  • 500 g branza de vaci
  • 150 g smantana
  • 100 g lapte
  • 100 g zahar
  • coaja de la o lamaie
  • 2-3 linguri faina
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu branza si zmeura:

Blatul-mixam untul moale cu branza de vaci,adaugam galbenusurile si zaharul.mixam bine dupa care adaugam faina si praful de sare,daca mai este nevoie adaugam apa rece,ca sa rezulte o coca omogena,o impaturim in folie alimetara si dam la rece 30 min,

Crema-mixam ouale cu branza de vaci si zaharul,adaugam smantana,coaja de lamaie si faina,si la final adaugam laptele.

Intindem aluatul intr-o foaie ,adaugam in tava tapetata cu hartie de copt,adaugam crema de branza,zmeura deasupra.

eu am oprit un pic din compozitie in care am adaugam 2 linguri de dulceata de capsuni si un pic de zmeura,am amestecat si am turnat peste zmeura,

Dam la cuptorul incazit pana se rumeste frumos,

 

RETETA IN IMAGINI

Tarta cu branza si zmeura-0
Tarta cu branza si zmeura-1
Tarta cu branza si zmeura-2
Tarta cu branza si zmeura-3

COMENTARII (20)

Rocsi

Rocsi 1

16.07.2013, 20:56

Banuiesc ca stii deja ca vreau o portie

Lau

Lau 1

16.07.2013, 22:06

rocsi daca erai mai aproape te serveam cu drag

gaby_gabytza

gaby_gabytza 1

20.07.2013, 11:52

suuuuper

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Alivenci moldovenesti
  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

  • 09

    V

  • 10

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!