Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Extrem de simpla si adaptata in functie de preferinte, gust si cu ce era prin frigider...
Se pune uleiul de masline intr-o tigaie mice care poate fi bagata ulterior in cuptor. Cind uleiul este incins se pune carnea de pui si se caleste 2-3 minute. Se adauga sare, piper, busuioc, rozmarin, se continua prajirea, se adauga rosiile intregi spalate si sterse, miere si otet. Se mai calesc toate ingredientele 2- 3minute. Se decupeaza o bucata de aluat foietaj atit cit sa incapa in tigaie peste toate ingredientele. Se aseaza foaia de aluat si se da la cuptorul incins la 170-180 grade pt 30 minte. Cind tarta este calduta se pune o farfurie peste tigaie si cu o miscare rapida se intoarce tarta in farfurie. Se rade putin cascaval si se decoreaza cu frunzulite de busuioc.
Pofta buna!!!
1
neaparat lasati tarta sa se raceasca, rosiile si-au lasat din suc si tarta este mai suculenta
2
nu este necesar sa folositi carne
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult