Tarta "valentine's day"

de ralu_ca in Dulciuri, 14 Feb 2016 | 327 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • crusta:
  • 100 g unt
  • 2 galbenusuri ou
  • 3 linguri zahar pudra
  • 1 cana faina
  • umplutura ciocolata:
  • 1 ciocolata neagra 100g
  • 150 g smantana grasa
  • 2 fiole esenta rom
  • topping:
  • frisca batuta
  • decoratiuni ciocolata
  • zahar pudra
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta "valentine's day":

Intr-un bol, untul l-am amestecat cu zaharul, apoi galbenusul si faina pana am obtinut un aluat faramicios. Acesta l-am intins cu sucitorul si l-am asezat in forma de tarta (unsa cu putin ulei), pe care l-am intepat cu furculita. L-am introdus la cuptor si am lasat aprox 20 minute pana ce s-a rumenit. 

Intr-o craticioara am pus smantana si am topit ciocolata rupta bucati, iar cand s-a uniformizat am turnat esenta de rom.

Aceasta compozitie am intins-o peste aluat si am lasat peste noapte. 

A doua zi am ornat-o dupa plac.

Sa fiti iubiti !

 

RETETA IN IMAGINI

Tarta "valentine's day"-0
Tarta "valentine's day"-1
Tarta "valentine's day"-2
Tarta "valentine's day"-3
Tarta "valentine's day"-4
Tarta "valentine's day"-5
Tarta "valentine's day"-6
Tarta "valentine's day"-7
Tarta "valentine's day"-8
Tarta "valentine's day"-9
Tarta "valentine's day"-10
Tarta "valentine's day"-11
Tarta "valentine's day"-12
Tarta "valentine's day"-13
Tarta "valentine's day"-14
Tarta "valentine's day"-15
Tarta "valentine's day"-16

COMENTARII (8)

Rocsi 1

14.02.2016, 20:56

Ce colorata!

Gherca Daniela 1

15.02.2016, 09:54

anca_rm 1

15.02.2016, 10:23

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Terina cu cascaval si carne de pui

Terina cu...

ieri la 15:04

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

pe 06.12 la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

pe 06.12 la 20:20