Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Din revista "retete fan branza"...
Se prajesc feliile de dovlecel, cu tot cu coaja in tigaia gril.
Separat se face reductia de otet balsamic: se pun toate ingredietele mentionate intr-un ibric, se pun pe foc si se lasa pana scade destul incat sa ramana de consistenta fluida usoara.
Se monteaza: pe feliile de paine se pun feliile de cascaval, feliile de dovlecel, putina reductie peste dovlecei, felii de muschi, feliute de miez de lapte pe o felie, iar pe cealalta branza de capra. In mijloc cate o boaba de piper pt decor. Se aseaza in farfurie rosii cherry si cateva linguri de reductie de otet balsamic.
Garantez ca este o nebunie....Pofta buna!!!
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult