Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de adnia in Aperitive / Garnituri, 12 Ian 2013 | 2770 vizualizari
portiadelumina 1
N-ar mai avea timp la mine să stea la borcan
MotanLaOale 1
adnia 1
Ela68 1
ce bunatate !
Bucataras 1
cum iese? aromata, iute?
nu e iute, dar aroma e intensa! eu folosesc bucatelele de telemea in salate, sau amestecate cu alte cubulete de branza,iar uleiul care ramane de la ele e foarte bun in salate, sau chiar la gatit.
adry88 1
super idee
Lau 1
interesant
Merisor 1
Sa-mi trimiti si mie ca sunt tare curioasa ce gust are
Dana_Retetegg 1
Bya Ralu 1
fainsi eu vreau sa pun
Bunica 1
Merisor e foarte buna!Am facut si noi
Rocsi 1
Interesanta reteta...
Geanina87 1
laura_n 1
bestiala!
diaconta 1
nu-mi place foarte mult uleiul de masline,dar pare interesant
TRIMITE COMENTARIU
de Gherca Daniela 5
de RODIMUR 8
de Rocsi 9
de Constelatialeu 9
de Catalina L 8
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de - Andreea - 7
la 23:40
de bucatarasa 1
la 22:46
de Miha 9
la 22:36
de laura_n 7
la 17:01
de Bucataras 6
la 14:07
10 comentarii
9 comentarii
de gaby_duceag 8
8 comentarii
de Caty 2
11 voturi
10 voturi
9 voturi
- Andreea -
mikidaniro 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Sorinutza 1
Constelatialeu 9
4384 puncte
laura_n 7
2312 puncte
Rocsi 9
1691 puncte
bucatarasa 1
1554 puncte
Caty 2
1318 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de oanapl 7
de Andra_Constantinescu 6
de mirela0911 8
de Panacris 9
de Patty 2
de Sim0na 5
de Merisor 9
de Cofetarul Vesel 1
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!