Tiramisu

de nilgun in Prajituri, 28 Mar 2013 | 1843 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr mascarpone
  • 1 cutie frisca lichida
  • 2 pachete piscoturi
  • 3 oua
  • 3 linguri de zahara
  • cafea
  • esenta de migdale*in loc de amareto
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tiramisu:

Se fierbe cafeaua. Dupa ce s-a racit se adauga 1 lingurita de esenta de migdale. 

Mascarponele se freaca cu galbenusurile si 2 linguri zahar.

Frisca lichide sa bate cu mixerul, se poate adauga si intaritor.

Albusurile se bat spuma cu o lingura de zahar, pana intoarcem castronul si nu pica albusul.

Se amesteca cele 3 compozitii.

Piscoturile se inmoaie pe rand in cafea. Se pune un strat piscoturi, unul de crema, unul de piscoturi, se incheie cu unul de crema.

Se presara cacao deasupra.

 

TIPS-URI

1

mascarpone

2

tiramisu

COMENTARII (11)

deyutzky 1

31.03.2013, 23:30

bun

Silvia74 1

01.09.2013, 12:23

Buna reteta, cu siguranta o voi incerca si eu. Multumesc.

nilgun 1

01.09.2013, 20:39

nu aveti pentru ce...multumesc...intra-devar iese minunata

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D