Tiramisu reţetă cu frisca

de deliciousflavours in Dulciuri, 2 Feb 2012 | 11052 vizualizari

 

Tiramisu reţetă cu frisca

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet piscoturi de sampanie (200 gr)
  • 200 ml cafea
  • 1 fiola esenta de rom
  • 250 gr mascarpone
  • 250 ml frisca
  • 150 gr zahar praf
  • 3 galbenusuri
  •  cacao

   

Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tiramisu reţetă cu frisca:

Tiramisu reţetă cu frisca

Prima data vom pregati crema astfel: cele 3 galbenusuri se mixeaza cu zaharul praf, pana isi schimba culoarea si creste in volum. Apoi incorporam treptat cu o spatula branza mascarpone. Separat mixam frisca pana devine tare si o adaugam cu miscari usoare la crema mascarpone.

Cafeaua o amestecam cu romul, o turnam intr-un vas incapator si incepem sa insiropam piscoturile una cate una. Intr-o tava asezam piscoturile una langa alta, iar dupa ce am format primul rand, punem un strat de crema, pudram cu cacao si continuam acest procedeu pana se termina piscoturile. Deasupra va ramane crema pe care o pudram cu cacao.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tiramisu reţetă cu frisca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Tiramisu reţetă originală