Toast cu ciuperci la grill și somon fume

de CulinaryRainbow in Aperitive / Garnituri, 15 Mai 2015 | 722 vizualizari

 

Micul dejun, după cum bine știți, este cea mai importantă masă a zilei, așa că ar fi bine să nu-l mai ratați ( știu eu că săriți peste el :) ).
Azi v-am adus câteva toasturi delicioase și foarte apetisante care cu siguranță vă vor activa papilele gustative.

 

INGREDIENTE

  • câteva felii de pâine toast
  • ciuperci Champignon
  • cașcaval Emmentaler
  • somon fume
  • frunze de busuioc
  • sare roz
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Toast cu ciuperci la grill și somon fume:

   Par multe ingrediente, însă sunt suficiente și ideale pentru o combinație incredibilă de gusturi.

   Am folosit o tigaie grill pentru a prăji feliile de pâine și ciupercile.

   Am așezat ciupercile peste feliile de toast și am presărat puțină sare. Cât încă au fost fierbinți, am așezat feliile de Emmentaler pentru a se topi ușor, iar la final fileurile de somon.

   Am tocat 2-3 frunze de busuioc și le-am presărat peste toasturi.

   Nu-i așa că se pregătesc ușor? :)

   Poftă bună!

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Toast cu ciuperci la grill și somon fume 380829
retete culinare - Toast cu ciuperci la grill și somon fume 380830
retete culinare - Toast cu ciuperci la grill și somon fume 380831

COMENTARII (23)

CulinaryRainbow 1

15.05.2015, 21:04

Rocsi

dantes 1

16.05.2015, 11:48

Bun si sanatos!

CulinaryRainbow 1

16.05.2015, 12:38

Așa e!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55