Idei pentru micul dejun

de Sabina in Aperitive / Garnituri, 18 Iul 2009 | 4691 vizualizari

 

Calitatile oului de prepelita sunt renumite pentru numarul mare de vitamine si minerale in comparatie cu cel de gaina. Contine de 5 ori mai mult fosfor, de 7,5 ori mai mult fier, de 6 ori mai multa vitamina B1, de 15 ori vitamina B2.
Oul de prepelita revitalizeaza organismul de orice varsta, regleaza si imbunatateste activitatea aparatului circulator, a digestiei, amelioreaza respiratia, actioneaza pozitiv asupra creierului, asupra sistemului limfatic si al celui imunologic.
Se folosesc benefic in perioasa pre si postnatala, ca si dupa interventii chirurgicale si radioterapii. formeaza neuronii din sistemul nervos central la copii si intarzie procesele degenerative de imbatranire.
Se pot face cure de 120 sau 240 de oua de preferat crude sau amestecate cu diverse alimente: cereale sau branza.

 

INGREDIENTE

  • 3 oua de prepelita
  • 1 rosie
  • 1 castravete
  • crema de branza
  • o felie paine Wassa
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Idei pentru micul dejun:

Prajim ouale de prepelita, tartinam painea Wassa cu crema de branza.
Servim cu feliute de rosie si castrevete.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Idei pentru micul dejun 6474
retete culinare - Idei pentru micul dejun 6475

COMENTARII (4)

elena1988 1

04.03.2011, 09:38

adry88 1

20.05.2011, 12:04

gaby_gabytza 1

16.09.2011, 17:46

COMENTEAZA

Portia de lumina

Flamand si satul

Am fost şi azi la oraş, mai bine zis în orăşelul în care merg deseori cu problemele administrative inerente, locul în care, de voie, de nevoie, pentru că nu poţi pleca mai departe oricând, îţi faci şi cumpărăturile mai...

Cand soarele saruta marea

Vară, soare, nisip, valuri, umbrele şi şezlonguri, soarele sărută marea, toate sub un cer senin, brăzdat uneori doar de aeroplanul ce face reclamă la seminţe, un cadru arhicunoscut multora dintre cititori, un cadru care, aparent, n-ar...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Va rugam verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

8300 puncte

8010 puncte

7010 puncte

4840 puncte

Ina 7

4370 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Rosii cherry cu usturoi si busuioc
  • 19

    L

  • 20

    MA

  • 21

    MI

  • 22

    J

  • 23

    V

  • 24

    S

  • 25

    D

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!