Tocanita cu inimi si pipote

de MotanLaOale in Pui, 21 Iul 2011 | 4542 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 600g inimi si pipote
  • 1 kg ceapa
  • 4 ardei
  • 4 rosii
  • 100ml ulei
  • 1 lingurita boia de ardei
  • 2 lingurite vegeta
  • 3 linguri pasta de tomate
  • 1 legatura marar
  • 1 legatura patrunjel
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita cu inimi si pipote:

Pipotele si inimile se curata si se spala.

Ceapa se curata, se spala si se toaca marunt (la robot).

Ardeii se spala, se curata si se toaca.

Intr-o cratita se pune uleiul, ceapa, inimile si pipotele si se calesc cateva minute.

Se adauga ardeii, se pune apa si se lasa la fiert.

Se adauga vegeta, boia si piper dupa gust si se fierbe 20-30 minute.

Dupa 30 minute se adauga rosiile taiate cubulete, pasta de tomate, se amesteca si se introduce in cuptor pentru 20-30 minute pana scade si uleiul iese la suprafata.

Se adauga mararul si patrunjelul tocat marunt, se potriveste de sare si se mai lasa la cuptor 5 minute.

Se serveste cu mamaliguta (daca mai ai timp sa faci) si muraturi.

Pofta Buna!

 

TIPS-URI

1

Ceapa ca sa nu fie iute se tine in apa rece 15 minute dupa ce este curatata.

RETETA IN IMAGINI

Tocanita cu inimi si pipote-0
Tocanita cu inimi si pipote-1
Tocanita cu inimi si pipote-2
Tocanita cu inimi si pipote-3
Tocanita cu inimi si pipote-4
Tocanita cu inimi si pipote-5
Tocanita cu inimi si pipote-6
Tocanita cu inimi si pipote-7

COMENTARII (20)

MotanLaOale

MotanLaOale 1

21.09.2011, 08:18

lavinia_dumitru

lavinia_dumitru 1

11.01.2012, 16:32

yummy!!!!!!!!!!!!!!

MotanLaOale

MotanLaOale 1

11.01.2012, 19:33

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Alivenci moldovenesti
  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

  • 09

    V

  • 10

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!