Tocanita de cartofi cu costita de miel

de cryss in Mancaruri cu carne, 11 Mai 2010 | 11590 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 cepe potrivite
  • 500 gr cartofi
  • 500gr costita de miel(poate fi si altfel de carne)
  • sare
  • pasta de ardei sau boia
  • patrunjel 
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de cartofi cu costita de miel:

Se caleste ceapa in putin ulei,pasta de ardei si sare ,

cand e calita, se pune carnea spalata in prealabil,si se lasa sa fiarba

,intre timp curatam cartofii ,ii spalam si ii taiem in cubulete mai mari sau mai mici ,dupa plac.

Cand e aproape fiarta carnea ,punem cartofii si completam cu apa, sare,piper ,lasam sa fiarba.

Cand  sunt gata fierti si cartofii,se ia de pe foc, se pune patrunjelul si se mai drege cu condimente.

Pofta buna! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de cartofi cu costita de miel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (27)

Rocsi 1

16.08.2013, 11:41

La multi ani

Bunica 1

16.08.2014, 12:25

La multi ani!

miki_a 1

16.08.2015, 21:48

La multi ani!

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Snitel din piept de pui