Tocanita de cartofi cu orez (de post)

de kamy in Mancaruri de post, 22 Mar 2011 | 5181 vizualizari

 

Sabinei nu-i plac tocanitele cu sos subtire(zice ca-i ciorba)si am spus sa pun orez ca sa o ingros si sa renunt la amidon(faina)

 

INGREDIENTE

  • 5 cartofi mari
  • 2 ceape potrivite
  • 3 linguri pasta ardei
  • 2 linguri pasta de rosii
  • 2 linguri orez
  • 2 foi dafin
  • sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de cartofi cu orez (de post):

Intr-o cratita se pun doua linguri de ulei,se caleste putin ceapa,se adauga cartofi taiati cubulete(sau cum doriti),sare,piper,dafinul si apa sa-i acopere.Cand sunt aproape fierti se pune pasta de ardei,pasta de rosii si orezul spalat si scurs.Se mai lasa la fiert la foc mic,15 min,cu capacul pus,se pune cimbru,patrunjel sau marar si se opreste focul.

Se serveste alaturi de muraturi.

Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de cartofi cu orez (de post)" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Orez salbatic cu ciuperci