Tocanita de ciuperci cu carne de porc

de Valclaudia in Porc, 1 Mar 2014 | 2636 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • cca 500 gr. pulpa de porc
  • 500 gr. ciuperci (champinion)
  • 3-4 linguri de ulei
  • 2 lingurite boabe de mustar
  • 2 cepe mari
  • 2 linguri bulion
  • usturoi granulat
  • sare si piper dupa gust
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de ciuperci cu carne de porc:

Spalam carnea si o taiem felii.

Ciupercile se curata si se spala. Coditele se toaca marunt, palariile se lasa intregi.

Ceapa se curata, se taie marunt. Se pune la calit in 3-4 linguri de ulei.

Carnea se aseaza in cratita peste ceapa sotata, se condimenteaza cu sare si piper dupa gust, se adauga 2 lingurite boabe de mustar+ 1 cana de apa rece.

Se lasa la fiert la foc potrivit cca 30 min, apoi se adauga ciupercile (atat coditele tocate cat si palariutele) si 2 linguri de bulion.

Mai lasam la foc mic pana scade apa lasata de ciuperci.

Daca doriti puteti presara verdeata tocata (eu n-am avut).

Pofta buna!

 

 

TIPS-URI

1

noi am servit cu muraturi si mamaliguta

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Tocanita de ciuperci cu carne de porc 301106
retete culinare - Tocanita de ciuperci cu carne de porc 301107
retete culinare - Tocanita de ciuperci cu carne de porc 301108
retete culinare - Tocanita de ciuperci cu carne de porc 301109
retete culinare - Tocanita de ciuperci cu carne de porc 301110
retete culinare - Tocanita de ciuperci cu carne de porc 301111
retete culinare - Tocanita de ciuperci cu carne de porc 301112
retete culinare - Tocanita de ciuperci cu carne de porc 301113
retete culinare - Tocanita de ciuperci cu carne de porc 301114
retete culinare - Tocanita de ciuperci cu carne de porc 301115
retete culinare - Tocanita de ciuperci cu carne de porc 301116

COMENTARII (11)

Lavinia 1

01.03.2014, 18:43

Cris2711 1

01.03.2014, 18:52

Arata de iti vine sa

Rocsi 1

01.03.2014, 19:46

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D