Tocanita de miel

de kamy in Oaie, 10 Mai 2011 | 5487 vizualizari

 

Eu de Pasti nu gatesc numai miel,asa ca acum i-a venit randul tocanitei.

 

INGREDIENTE

  • carne de miel(gat,sira spinarii cu muschiuletii)
  • 4 leg.ceapa verde
  • 2 leg.usturoi verde
  • sofran
  • 1 lg.boia dulce
  • 1 lg.boia iute
  • 1 ling.amidon alimentar
  • sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de miel:

Se portioneaza carnea,se spala bine,se zvanta de apa si se pune in ulei incins pana se albeste.Se scoate si in ulei se caleste putin ceapa si usturoiul,dupa care se adauga carnea,se pune boiaua,sare,piper si se pune apa sa o acopere.Se fierbe la foc mic iar cand e aproape fiarta se adauga sofranul si bulionul,iar cand carnea e bine fiarta si sosul scazut se pune amidonul desfacut in putina apa.Mai lasam sa dea in cateva clocote.Se pune patrunjel verde.

Noi am servit alaturi de spanac.

Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de miel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Drob de miel cu carne tocata amestec