Tocanita de porc mistret

de nadina73 in Mancaruri cu carne, 12 Oct 2010 | 35597 vizualizari

COMENTARII (37)

Rocsi 1

12.10.2010, 18:57

faina...revin cu furcile la retetele care inca nu s-au aprobat

nadina73 1

12.10.2010, 19:06

mai ce rapida estigata nu mai pun momentan poate la noapate , maine...........mai vedem

ela 1

12.10.2010, 19:17

mai fata,dar mult mai gatesti...ai familie mare am pus eu furculitele

marcela1979 1

12.10.2010, 19:22

ANCA 1

12.10.2010, 19:32

mama, ce buuuun!!!

La Ancuta 1

12.10.2010, 19:36

foarte bun

Miha 1

12.10.2010, 19:55

L-ai trimis pe Bebe la vanatoare?

Bunica 1

12.10.2010, 20:15

vanatoare.....! Pai ce ,se lipseste de Bebe o zi , cine-i face omeleta dimineata ? L-a trimis la macelarie....

Miha 1

12.10.2010, 20:29

La 'a din colt, sa fie cat mai aproape.

Bunica 1

12.10.2010, 21:18

lacrimioara 1

12.10.2010, 23:01

cum zice fetele harnicuta mai esti si mancarea asta arata minunat

nadina73 1

12.10.2010, 23:09

gata uite ca sa ma credeti am pus si carnea de mistret si poze (sincer nu e cel din poza)iar la vanat nu a fost bebe ca nu-i place vanatoarea ,ci l-am primit de la o cunostitnat din sevilia care se ocupa cu crsterea porcilor mistreti,daca va spun ca are hectare intregi de paduri ale lui si sute de porci mistreti pe care el i ingrijeste .Pacat ca nu am poze de acolo sa vedeti cum vin in turme cand i schema,promit sa fac rost de poze si sa va pun

ela 1

12.10.2010, 23:12

ufff,ce urat e mistretul ala....

nadina73 1

12.10.2010, 23:12

E un lucru foarte ciudat la ei,taie mistreti le scoae organele din ei dupa care i atarna in caremere frigorifice si cand vrei carne te duci si tai din elpe bune mi sa parut tare straniu modul lor ,initial am crezut ca i curata si apoi i pune in camere frigorifice.............pe cand ,nimic asa intregi si sincer avema asa o retinere,sa o pregatesc ,fiind si o culoare mai inchisa si cum ramane sangele in carne ,nu se scurge foarte bine.............in fine as putea povesti zile intregi cred ,dar gata ma opresc

nadina73 1

12.10.2010, 23:14

da ela sincer nici mie nu imi place ca animal,e infioarator

marieta 1

12.10.2010, 23:32

bun!!!

nadina73 1

13.10.2010, 00:04

marieta

mena29 1

13.10.2010, 08:43

am veniiiiiit

mihaelar63 1

13.10.2010, 11:00

da e gustoas , eu il pun inainte de preparare in bait cald , adica fierb carnea cu mirodenii , abia apoi o prepar , e mai rapid decat baitul rece

Corinuta 1

13.10.2010, 11:54

foarte buna mancarica! si carnea de mistret e sanatoasa, nu-i asa grasa ca cea de porc

nadina73 1

13.10.2010, 12:32

ela mare si numeroasa

nadina73 1

13.10.2010, 12:32

pai ela ia intr-o zi sa fac o lista cu fetele mele infiate sa vezi ca familie numeroasa am

nadina73 1

13.10.2010, 12:33

carla

nadina73 1

13.10.2010, 12:33

anca

nadina73 1

13.10.2010, 12:34

miha la vantoare de pustoaice ca la vant nu-i place

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

ieri la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

ieri la 11:25

Cornulețe fragede - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 10:21

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Garnitura de cartofi cu sos ragu la cuptor