Tocanita de pui cu mamaliguta

de jojoba in Pui, 12 Ian 2011 | 20524 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr aripioare pui
  • 1 ceapa
  • 1 ardei rosu
  • sare,
  • piper,
  • boia,
  • patrunjel verde
  • 2 linguri ulei
  • 1 lingura faina
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de pui cu mamaliguta:

Ceapa si ardeiul taiate bucati mici se calesc pentru 2 minute in ulei. Se adauga aripioarele si se mai lasa la calit inca 5 minute. Se condimenteaza cu sare, piper , boia si se adauga 300 ml apa. Se lasa sa fiarba incet timp de 50 minute. La final se adauga in tocanita o lingura de faina, avand grija sa nu formeze cocoloase.Se ia de pe foc si se presara o legatura de patrunjel taiata marunt.

Se serveste cu mamaliguta. Simplu si delicios!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de pui cu mamaliguta" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Tocanita de pui