Tocanita de pui cu pilaf de orez

de Sidy in Pui, 18 Mar 2011 | 4320 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pui
  • 1-2 cepe
  • 1 ardei gras
  • 1 rosie
  • 1 1/2 cana orez
  • sare ,
  •  piper
  • putin ulei.
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de pui cu pilaf de orez:

Puiul curatat se portioneaza. Ceapa, ardeiul si rosia se taie cubulete si se calesc in putin ulei. Adaugam bucatile de pui, sare si piper, cine doreste si 2-3 catei de usturoi. Adaugam apa , se acopera si se lasa sa fiarba la foc mic.
Intr-e timp orezul curatat si spalat se pune intr-o cratita cu 4 cani de apa , condimente si se lasa sa fiarba la foc mic. Se stinge focul cind e fiert bobul, chiar daca a mai ramas apa( va fi absorbita )
La sfirsit se poate presara patrunjel verde tocat, pe tocanita. Se serveste cu muraturi sau salata. Pofta mare !

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de pui cu pilaf de orez" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Snitele de pui la cuptor