Tochitura Cirio

de Sidy in Mancaruri cu carne, 26 Mar 2011 | 5961 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 100 g carnati afumat
  • 300 g ficatei de pui
  • 300 g pulpa de porc
  • 300 g galbiori( ciuperci)
  • 300 g faina malai
  • 5-6 catei usturoi
  • 1 cutie rosii in bulion Cirio Pelati
  • 1 ceapa
  • patrunjel verde
  • sare
  • piper
  • ardei iute
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tochitura Cirio:

Se ia ceapa, se curata, se taie fideluta si se caleste.
Usturoiul se taie marunt si se pune peste ceapa.Adaugam rosiile decojite si taiate marunt, impreuna cu bulionul.Acoperim cu capac si lasam sa fiarba putin inabusit.
Carnea de porc se spala si se taie bucatele .
O adaugam apoi peste cepa inabusita. Adaugam carnatul taiat felii, ardeiul iute taiat rondele, sare si piper si lasam sa fiarba 20 minute.
Adaugam apoi pieptul de pui , ciupercile si ficateii ,taiate toate bucatele.
Se lasa sa fiarba bine , la foc potrivit, acoperite, cam 30 minute ,iar la sfarsit se adauga patrunjelul verde tocat marunt.
Tochitura se serveste alaturi de mamaliguta.
Pofta mare !

Daca ti-a placut reteta noastra "Tochitura Cirio" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu legume la tigaie