Ciolan afumat cu varza la vas roman

de prohorez68 in Mancaruri cu carne, 15 Oct 2013 | 3777 vizualizari

 

deliciosss!!!

 

INGREDIENTE

  • 100g bacon sau kaiser
  • 100g slanina afumata
  • 3 cepe potrivite
  • 2 ardei kapia rosu
  • 1 varza mare
  • 1 ciolan afumat de 1.5 kg
  • condimente dupa gust , sare,piper,chimen macinat,boia iute
  • 2 lingurite zahar
  • 5 linguri otet
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciolan afumat cu varza la vas roman:

Se pune vasul roman in apa pt. cel putin 20 min.

Se taie baconul si slanina bucatele si se aseaza pe fundul vasului, peste care se aseaza ceapa si ardeiul taiate cubulete, dupa care se taie varza fideluta si se amesteca cu toate condimentele si se storce putin ca sa se inmoaie varza.

Se aseaza jumatate din varza peste restul in vas dupa care se aseaza ciolanul pe patul de varza si se acopera complet cu restul de varza, se pune capacul si se da la cuptorul preincalzit la 180 grade pentru 4 ore dupa care se descopera si se mai lasa 20 min sa se rumeneasca ciolanul putin!!!

Pofta buunaa!!

 

RETETA IN IMAGINI

Ciolan afumat cu varza la vas roman-0
Ciolan afumat cu varza la vas roman-1
Ciolan afumat cu varza la vas roman-2
Ciolan afumat cu varza la vas roman-3

COMENTARII (6)

Rocsi

Rocsi 1

15.10.2013, 21:11

O bunatate de preparat

 Krystyan  Trendy

Krystyan Trendy 1

28.10.2013, 16:26

o bunatate

mihaelar63

mihaelar63 1

03.11.2014, 16:33

La multi ani !!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!