Tochitura de Galati

de ianculubita in Porc, 30 Iun 2011 | 4273 vizualizari

 

Va puteti imagina ca atunci cand este frig afara,mie mi se face pofta de o tochitura???
si cum intotdeauna am ingredientele necesare,s-a facut imediat si va poftesc la tochitura mea.

 

INGREDIENTE

  • 500g carne de porc
  • 300g burta de porc mai grasa
  • 500g carnati proaspeti
  • 1capatana de usturoi
  • 1pahar de vin
  • sare,piper,cimbru
  • oua
  • branza
  • malai
  • 200g ficat de porc(optional)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tochitura de Galati:

Burta spalata uscata, o tai marunt pentru a-si lasa grasimea. Adaug si carnea taiata in cubulete potrivite, pun capacul si las la inabusit 30 minute. Adaug carnatii taiati, las sa se rumeneasca totul, adaug vinul iar dupa ce s-a evaporat alcoolul condimentez si adaug usturoiul pisat. Dupa 10 minute opresc focul; pe farfurie pun in mijloc o insula de mamaliguta, deasupra oul, peste ou branza rasa iar pe margini carnea.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tochitura de Galati" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

Lau 1

02.07.2011, 09:30

buna

adry88 1

02.07.2011, 15:43

foarte bun si gustos

Sidy 1

12.04.2014, 07:42

Adevarata tochitura ! Fara rosii sau pasta de rosii...

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Tochitura moldoveneasca a la Vladut