Tochitura de porc cu mamaliguta

de madalinanicoleta in Mancaruri cu carne, 6 Noi 2013 | 4039 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne de porc cu putina grasime
  • 200 g kaiser afumat
  • o punga de malai
  • sare,piper
  • o lingura bulion
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tochitura de porc cu mamaliguta:

Carnea  taiata cubulete mari se caleste bine intr-un tuci. Se presara putina sare  si se adauga si kaiserul taiat fasii micute. Se lasa in aceasta formula cca 15 min dupa care se adauga o lingura de bulion dizolvata in 200 ml apa si se pune capacul.

Cand este aproape gata se pune si piper si se lasa in continuare cu capac pana scade aproape in intregime sosul format. In paralel se prepara o mamaliguta putin tare si serveste cu ou si branza rasa. Sa aveti pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tochitura de porc cu mamaliguta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (3)

laura_n 1

06.11.2013, 18:17

Nicoleta, eu cu tine nu mai tin regim ))

MotanLaOale 1

06.11.2013, 19:15

madalinanicoleta 1

06.11.2013, 22:16

asta se face fff repede!!!!

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Reteta de tochitura de porc cu mamaliga