Tofu in crusta crocanta

de anca_rm in Aperitive / Garnituri, 21 Aug 2013 | 804 vizualizari

 

Este un deliciu, merge ca si aperitiv sau ca si garniture.

 

INGREDIENTE

  • o cutie tofu
  • 1 ou
  • 2 linguri faina
  • fulgi de porumb cam 2 linguri
  • ulei floarea soarelui (pt prajit)
  • Pt sos: (optional)
  • 1 ardei iute
  • ulei de masline (cat sa acopere ardeiul )
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tofu in crusta crocanta:

Branza tofu o scoatem din cutie si o taiem bucati , mai groase (cam cat e grosimea unui deget).

Dam bucatile rezultate prin faina , oul batut si fulgi de porumb sfarmati .

Punem la incins intr-o tigaie ulei si punem bucatile de tofu. Le lasam sa se rumeneasca bine (cam 2 minute pe-o parte , si 2 pe cealalta).

Le scoatem si le punem pe un servetel sa se scurga execsul de ulei.

Se serves cu sosul care va place , sau asa simple.

Eu le-am servit ca si aperitive cu sos de ardei iute.

Sosul : ardeiul iute l-am taiat marunt si peste el am pus ulei de masline cat sa-l acopere bine. (f simplu)

Va doresc POFTA BUNA !!!!

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Tofu in crusta crocanta 253329
retete culinare - Tofu in crusta crocanta 253330
retete culinare - Tofu in crusta crocanta 253331
retete culinare - Tofu in crusta crocanta 253332
retete culinare - Tofu in crusta crocanta 253333
retete culinare - Tofu in crusta crocanta 253334
retete culinare - Tofu in crusta crocanta 253335
retete culinare - Tofu in crusta crocanta 253336

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (15)

Rocsi 1

21.08.2013, 11:33

Bunica 1

21.08.2013, 12:34

Buna!

anca_rm 1

21.08.2013, 12:48

Rocsi, Buni

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE: