Tort Bucataras

de Miha in Torturi, 15 Mai 2010 | 11491 vizualizari

COMENTARII (105)

Natalia 1

16.05.2010, 07:57

Foarte fain tortul, acu am ajuns si eu la spartul tirgului
Sectiunea e super impresionanta, cred ca iti luxezi maxilarul daca musti bucata intreaga
Iar de ornare ce sa zic, ti-ai facut o mina de profesionist, MIha, e clar! Felicitari!

Bucataras 1

16.05.2010, 08:31

pfaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,
reteta nr 500 este impresionanta si emotionanta. M-ai lasat fara cuvinte

madi_marin 1

16.05.2010, 08:32

super tortulet.... felicitari, Miha, pentru reteta cu nr. 500....arata de milioane....

ANCA 1

16.05.2010, 08:56

si eu vreeeaaaaau~!!!!!!!!!!!!!

Miha 1

16.05.2010, 10:35

Multumesc Mena... Nu e perfect ca aspect, dar e perfect ca gust. E bun bun...o combinatie care poate satisface orice gust.

Miha 1

16.05.2010, 10:36

Natalia, feliuta se serveste cu lingurita draga. Multumesc de complimente.

Miha 1

16.05.2010, 10:36

Bucataras...am reusit? Am reusit?

Miha 1

16.05.2010, 10:37

Madi, multumesc tare mult.

Miha 1

16.05.2010, 10:37

Hai Anca...vii?

rivka 1

16.05.2010, 10:43

ce minunat arata felia!

rivka 1

16.05.2010, 10:43

sigur ca e perfect si ca la aspect!

izulika 1

16.05.2010, 10:58

super

Dana Cristea - pusikmea 1

16.05.2010, 11:41

miha, eu am venit iar la desert

Dana Cristea - pusikmea 1

16.05.2010, 11:42

sa continuam petrecerea, o tinem si noi 3 zile si 3 nopti

Irina 1

16.05.2010, 11:43

Bravo, Miha! Felicitari pentru nr. 500 si pentru idee! A mai ramas vreo felie? La cata lume a poftit la tort...

Corinuta 1

16.05.2010, 11:53

Moama, ce tort! Sperb!

silvi0ara 1

16.05.2010, 13:13

Felicitari Miha.La cat mai multe retete minunate.

Pasiune pentru bucatarie 1

16.05.2010, 13:18

felicitari miha!la cat mai multe retete!am si eu o intrebare:ai marit cantitatile fata de cele scrise mai sus ca ma gandesc ca daca se coace o singura data in tava de la aragaz si tai in 4 fasii nu ar fi foarte mare(ar arata ca un chec)?

Miha 1

16.05.2010, 13:23

Multumesc Rivka, esti o draguta si tare ingaduitoare cu mine.

Miha 1

16.05.2010, 13:24

Multumesc Izulika! Tu cate felii vrei?

Miha 1

16.05.2010, 13:27

Dana, bine ai venit, din nou. Asta e tortul magic, este pe saturate pentru toata lumea.

Miha 1

16.05.2010, 13:28

Multumesc Irina. E cu ciocolata, stiam ca o sa-ti placa.

Miha 1

16.05.2010, 13:29

Corina, multumesc. Silvioara, multumesc!

Miha 1

16.05.2010, 13:31

Bitza, n-am marit cantitatile decat f putin fata de reteta de baza. Pentru tortul asta sunt cantitatile exacte, pentru o tava 20/20 cm. In reteta originala, acesta este procedeul, se coace o singura foaie, care mai apoi se taie fasii. Si da, arata ca un chec.

Pasiune pentru bucatarie 1

16.05.2010, 13:58

multumesc pentru raspuns

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

ieri la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

ieri la 11:25

Cornulețe fragede - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 10:21

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Princess Cake