Tort Cheesecake cu mango-2011

de nadina73 in Torturi, 1 Ian 2011 | 6227 vizualizari

 

LA MULTI ANI ! UN AN NOU FERICIT 2011- pentru toata gasca minunata de pe Bucataras.ro si o feliuta de tort si un pahar de sampanie

 

INGREDIENTE

Ingrediente blat:

  • 2 oua,
  • 75 g zahar,
  • 50 g unt,
  • 25 ml ulei,
  • 250 faina,
  • 1 praf de copt.

Umplutura:

  • 300 lapte condensat,
  • 150 zahar,
  • 150 almete branza,
  • 500 g branza de vaci,
  • 250 g iaurt cu fructe,
  • 4 oua,
  • 3 vanilii,
  • 1 compot de mango

.Decor:

  • 1 kg frisca,
  • 4 inataritoare de frisca,
  • 6 linguri de zahar,
  • bombonele pt decor,
  • figurine de ciocolata
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort Cheesecake cu mango-2011:

Blat:
Se amesteca untul cu zaharul,uleiul,ouale se pune praful de copt si faina si se amesteca bine .Se framanta cu mana.Se pregateste o tava rotunda cu pereti detasabili.Se pune folie de aluminiu ,se pune compozitia de blat si se intinde cu mana sau cu ajutorul unei linguri.

Pregatim umplutura:

 Se amesteca laptele condensat cu iaurtul de fructe,zaharul,branza almete,branza de vaci se mixeaza 2-3 minute dupa care se pun ouale pe rand cate unul si se mixeaza bine,la final se pune vanilia.Se toarna compozitia in tava peste blat,este o compozitie foarte lichida.Se taie feliute de mango din compot si se aseaza deasupra sau se poate taia cubulete(dupa preferinta).Se da tava la cuptor pentru 90 minute la 160 grade

Se bate frisca cu zaharul si intaritorul dupa care se imbraca tortul.

 

 

   LA MULTI ANI  ! 2011

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort Cheesecake cu mango-2011" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (89)

feliciana_maria_1209 1

23.02.2011, 21:44

nadina ai facut cumva vreo scoala de bucatar cofetar.Ai niste retete care ii lasa de rusine pe multi bucatari si mai ales cofetari. .Imi lasa gura apa numai cand le vad.Pacat ca nu sunt asa de inzestrata ca tine.Felicitari si 5f.

feliciana_maria_1209 1

23.02.2011, 21:45

Uffff....acum am vazut ca nu mai sunt furculite.....dar tot imi place....am trecut acolo

Vyoleta 1

19.08.2011, 19:43

te pricepi nu gluma,arata extraordinar si sunt convinsa ca este si extrem de bun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

  Limonada a la Cleme - racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

Cornulețe fragede - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 02.05 la 10:21

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Tort cu cremă de ciocolată şi frişcă