Tort Cheesecake cu mango-2011

de nadina73 in Torturi, 1 Ian 2011 | 3792 vizualizari

 

LA MULTI ANI ! UN AN NOU FERICIT 2011- pentru toata gasca minunata de pe Bucataras.ro si o feliuta de tort si un pahar de sampanie

 

INGREDIENTE

Ingrediente blat:

  • 2 oua,
  • 75 g zahar,
  • 50 g unt,
  • 25 ml ulei,
  • 250 faina,
  • 1 praf de copt.

Umplutura:

  • 300 lapte condensat,
  • 150 zahar,
  • 150 almete branza,
  • 500 g branza de vaci,
  • 250 g iaurt cu fructe,
  • 4 oua,
  • 3 vanilii,
  • 1 compot de mango

.Decor:

  • 1 kg frisca,
  • 4 inataritoare de frisca,
  • 6 linguri de zahar,
  • bombonele pt decor,
  • figurine de ciocolata
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort Cheesecake cu mango-2011:

Blat:
Se amesteca untul cu zaharul,uleiul,ouale se pune praful de copt si faina si se amesteca bine .Se framanta cu mana.Se pregateste o tava rotunda cu pereti detasabili.Se pune folie de aluminiu ,se pune compozitia de blat si se intinde cu mana sau cu ajutorul unei linguri.

Pregatim umplutura:

 Se amesteca laptele condensat cu iaurtul de fructe,zaharul,branza almete,branza de vaci se mixeaza 2-3 minute dupa care se pun ouale pe rand cate unul si se mixeaza bine,la final se pune vanilia.Se toarna compozitia in tava peste blat,este o compozitie foarte lichida.Se taie feliute de mango din compot si se aseaza deasupra sau se poate taia cubulete(dupa preferinta).Se da tava la cuptor pentru 90 minute la 160 grade

Se bate frisca cu zaharul si intaritorul dupa care se imbraca tortul.

 

 

   LA MULTI ANI  ! 2011

 

COMENTARII (89)

feliciana_maria_1209 1

23.02.2011, 21:44

nadina ai facut cumva vreo scoala de bucatar cofetar.Ai niste retete care ii lasa de rusine pe multi bucatari si mai ales cofetari. .Imi lasa gura apa numai cand le vad.Pacat ca nu sunt asa de inzestrata ca tine.Felicitari si 5f.

feliciana_maria_1209 1

23.02.2011, 21:45

Uffff....acum am vazut ca nu mai sunt furculite.....dar tot imi place....am trecut acolo

Vyoleta 1

19.08.2011, 19:43

te pricepi nu gluma,arata extraordinar si sunt convinsa ca este si extrem de bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Briose cu ciocolata
  • 27

    D

  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S