Tort cu crema de vanilie si banane

de patrick_2010 in Torturi, 14 Ian 2013 | 11233 vizualizari

 

o reteta dulce rapida si pe placul tuturor

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 5 linguri faina
  • 5 linguri zahar
  • 1 plic crema vanilie Dr. Oetker
  • frisca Dr. oetker
  • banane
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort cu crema de vanilie si banane:

BLAT:

Se bat albusurile spuma, apoi pe rand se adauga 5 linguri de zahar, se bate spuma pana se topeste zaharul, apoi se adauga galbenusurile. Se bate in continuare apoi se adauga pe rand 5 linguri de faina amestecand cu o lingura de lemn sau spatula. Se pune intr-o tava unsa si tapetata cu faina. Se pune in cuptorul incins

Intre timp se prepara crema de vanilie si frisca

Cand s-a racit se taie in doua se unge cu crema, peste crema se aseaza feliile de banane. Se orneaza cu frisca. Se pastreaza la rece

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu crema de vanilie si banane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

  Limonada a la Cleme - racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

Cornulețe fragede - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 02.05 la 10:21

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Tort Mimoza