Tort cu frisca, cafea si piscoturi

de Laura Alexia in Torturi, 17 Oct 2011 | 4135 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • piscoturi
  • 1 l frisca
  • 600 ml cafea
  • zahar
  • cacao
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort cu frisca, cafea si piscoturi:

Prima oara se prepara cafeaua. Dupa ce cafeaua este gata se adauga zahar ca sa fie suficient de dulce. Intr-un bol se toarna frisca lichida si se mixeaza pana devine suficient de tare.

Pe platou se cerne cacao, se ia cate un piscot si se inmoaie in cafea unul cate unul. Dupa ce am terminat de asezat primul strat punem un strat de frisca si vom cerne din nou cacao peste frisca. Dupa ce am terminat de cernut cacao, iar vom pune un strat de piscoturi pe care le inmuiem in cafea si punem din nou frisca si tot asa pana terminam piscoturile. La sfarsit imbracam tortul in frisca si cernem cacao peste tot.

POFTA BUNA!

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Tort cu frisca, cafea si piscoturi 129634
retete culinare - Tort cu frisca, cafea si piscoturi 129635
retete culinare - Tort cu frisca, cafea si piscoturi 129636
retete culinare - Tort cu frisca, cafea si piscoturi 129637

COMENTARII (16)

Bucataras 1

13.11.2011, 20:14

La multi ani fetitei! Scrie te rog si cantitaile ingredientelor. Daca cineva ar dori sa prepare aceasta reteta nu s-ar descurca. Ideea este sa impartasimcit mai detaliat celorlalti bunatatile care ne plac

danakarin 1

13.11.2011, 20:23

la asa o fetita adorabila, un tort pe masura. Sa creasca mare si frumoasa

Bucataras Medi 1

13.11.2011, 20:36

La multi ani,fetitei!...................

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Cizmele lui Mos Nicolae
  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Madlene

de Criss 6

Madlene

ieri la 18:07

Sarmalute din quinoa, la CrockPot

Sarmalute din...

ieri la 15:18